Kaas en worst

Naast en groot assortiment aan Hollandse én lokale kazen, tref je in de koeling een brede selectie aan met buitenlandse kaasjes. Zowel (half)harde kazen (denk aan Appenzeller, Gruyère) als zachte kaasjes. Van stinkkaasjes tot en met de romigste brie: By Bauk weet je te verrassen. Het assortiment worsten is superfijn en wordt zeer gewaardeerd door mijn klanten. Italiaanse, Spaanse, Franse óf Fryske worsten; voor iedere liefhebber is er een smaakje.

Noten & Chocolade

De lekkerste noten van over de hele wereld, vind je in mijn speciale notenkast. Diverse notenmixen, gezouten of ongezouten, rijstcrackers of zuidvruchten; er zit altijd wat lekker voor je bij. Een gedeelte van de noten branden we zelf, want dat is toch wel het állerlekkerste. Het chocolade-assortiment is heerlijk en uitgebreid. Van chocolade-dadels tot pindarotsjes; je kunt er volop van genieten.

Wijn en speciaalbier

In de winkel tref je meer dan 50 soorten kwalitatief goede wijnen aan. Veelal Europese pareltjes, maar zeker ook nieuwe wereldwijnen uit bijvoorbeeld Argentinië, Chili, Nieuw-Zeeland en Californië. Iedere maand is er een scherpe aanbieding met de ‘Wijn van de maand’. Met een verrassende selectie aan speciaalbieren, afgestemd op het seizoen, is de drankenwand van 5 meter altijd goed gevuld.

Zuivel

In samenwerking met Zuivelboerderij Westerleane uit Terwispel is er een mooi assortiment aan boerenzuivel verkrijgbaar in de winkel. Échte boerensoepe (karnemelk), boerenvla, Griekse yoghurt, wisselende seizoensyoghurt én de prijswinnende yoghurt: een keer geproefd en je wilt nooit weer anders.

Vers

In de koeling bieden we diverse salades, tapenades, pesto’s en de lekkerste olijven aan. Heerlijk op de borrelplank, op een toastje of op brood. Ook vleeswaren, Zeeuws spek en grilworst ligt altijd op voorraad. Er is een vaste basis en daaromheen variëren we volop.

En nog veel meer…

De mooiste, pure olijfolies, azijnen en dressings vind je op het wandrek. Verschillende smaken die natuurlijk meegaan met het seizoen. Een leuke serie kruiden maakt het assortiment compleet.