Hoi, ik bin Bauk

Aangenaam, mijn naam is Baukje van der Vlugt, een ‘Frysk famke’ geboren in Gorredijk en opgegroeid in Jonkerslân.

Door mijn liefde voor wijn en lekker eten, ben ik op het idee gekomen om een eigen winkel te beginnen in delicatessen. Ik wil iedereen graag mee laten genieten van het vele lekkers wat er te krijgen is. Het leven is immers een feestje als je zelf de slingers ophangt. En daar hoort in mijn ogen kwalitatief goed eten en drinken bij.

Na 17,5 jaar bij bouwbedrijf Van Wijnen als directiesecretaresse en marketingmedewerker te hebben gewerkt, vond ik het in mijn 41e levensjaar tijd voor een compleet nieuwe stap! Gorredijk had nog geen kaas- of specialiteitenwinkel en dat heb ik altijd gemist. “Waarom doe ik het dan niet zelf?” dacht ik. En zo kwam van het één het ander. Toen het mooie plekje aan de sluis op de Brouwerswal vrij kwam, ging mijn hart sneller kloppen: dit was een perfecte plek voor een knusse winkel. Sinds 7 april 2022 staat de deur open voor iedereen.

Samen met mijn klanten wil ik er een hele fijne en gezellige winkel van maken, waar iedereen zich thuis voelt en voor iedereen wat lekkers te krijgen is. Mis je nog bepaalde producten of heb je goede ideeën? Dat hoor ik heel graag! Wil je meer over mij weten? Kom dan gezellig langs in de winkel.

Heel graag: oant sjen!